Stefano Keizers komt naar Parkvilla.
Stefano Keizers komt naar Parkvilla. (Foto: Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla

THEATER

Stefano Keizers | Hans Teeuwen

Op 28 januari zet Stefano Keizers het Parkvilla theater op zijn kop. Om extra verwarring te stichten noemt hij zijn show naar een collega: Hans Teeuwen. Zijn trilogie aan voorstellingen is lovend ontvangen door de pers. Op briljante wijze gaat Keizers de strijd aan met Gover Meit, zijn echte naam. Hij is veel op tv en is de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om de cabaretier heen te kunnen.

CURSUS

Realistisch portret in zwart wit

In deze cursus, voor zowel beginners als gevorderden, leert Yvette Bavelaar cursisten de verschillende technieken die zij zelf in de loop der tijd heeft ontwikkeld, om een portret tot stand te laten komen. De materialen zijn onder meer krijt, pastel, grafiet en houtskool. Er worden verassende tips aangereikt die voor een ieder nuttig zijn om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

FILM

Armageddon Time

Een zeer persoonlijk coming-of-age-verhaal van de gerenommeerde filmmaker James Gray over de kracht van familiebanden en het najagen van de ‘American Dream’. De film vertelt een verhaal over klassenverschillen en racisme. De sterrencast bestaat onder meer uit Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong.

Vous n'aurez pas ma haine

13 november 2015. Antoine en zijn vrouw Hélène leiden een liefdevol leven in Parijs met hun zoontje van anderhalf. Als Hélène die avond naar een concert gaat, slaat het noodlot toe: samen met 88 anderen komt ze om tijdens de aanslag op de Bataclan. Antoine's wereld stort in, maar hij weigert de daad te beantwoorden met haat.

Meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via de website: www.parkvilla.nl.