Het programma van Gluren bij de Buren in Alphen is bekend.
Het programma van Gluren bij de Buren in Alphen is bekend. (Foto: Maarten J Eykman)

Gluren bij de Buren: 50 optredens in 48 huiskamers door heel de gemeente Alphen

ALPHEN - Het programma van Gluren bij de Buren 2023 in de gemeente Alphen is bekend. Op zondag 5 februari treden 50 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Alphen aan den Rijn. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/Alphen.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In Boskoop worden er Franse Chansons gespeeld tussen de potten en pannen, in het centrum van Alphen zijn de verhalen van de stadsdichter te horen.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn wordt gehouden door Stichting de Bühne in samenwerking met KHABBAZ en met dank aan De Nieuwe Muziekschool en Parkvilla.

Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van lokale amateurkunst.

Samenvatting

Zondag 5 februari 2023

12:00 - 17:00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage.

Reserveren is niet nodig.

Website:

www.glurenbijdeburen.nl