Afbeelding
(Foto: PR Tank4Miles)

Tank4Miles pakt uit met spectaculaire klantenactie

BOSKOOP - Met ons onbemande 'Tank4Miles Tankstation en Wasboxen' in het Westpark in Boskoop zijn we altijd in voor een leuke klantenactie, aldus eigenaar Jeroen van Aalst. Momenteel zijn we daarom gestart met een nieuwe actie, we geven maar liefst 50 gratis tanken passen weg!

Het pompstation timmert inmiddels al weer 8 jaar succesvol aan de weg met lage brandstofprijzen die ruim onder de landelijke adviesprijs liggen en dit merkt de klant direct in de portemonnee. Door het gebruik van duurzame materialen en nieuwe technieken zoals duurzame led-verlichting met bewegingsmelders, contactloos betalen en camera's voor de veiligheid is het tankstation klaar voor de toekomst.

In de wasboxen wordt enkel gebruik gemaakt van gecertificeerde A-kwaliteit wasmiddelen welke voldoen aan de hoogste milieu eisen, de vloer is vloeistofdicht en het vuile water wordt in een opvangbak opgevangen. Wassen na het tanken levert bij Tank4Miles nog een extra voordeel op. “Door de barcode van de tankbon te scannen bij de wasbox, krijgt de klant korting op het wassen”.

Win een GRATIS tanken pas

Tank4Miles heeft in januari het startsein gegeven voor deze klantenactie: Tot 15 juni zijn er maandelijks 10 ‘Gratis Tanken’ passen t.w.v. 100 euro te winnen.

Meedoen = Gratis

Meedoen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Vul het tankbonnummer in op de site van Tank4Miles om mee te doen. Elke winnaar krijgt automatisch een bericht. 

Vestiging

Tank4Miles is gevestigd aan het Westpark in Boskoop, naast KARWEI Boskoop en voetbalclub Floreant. Profiteer van alle voordelen bij Tank4Miles, kom langs en overtuig uzelf.


Fotograaf: PR Tank4Miles