Edward Tuheteru neemt het publiek mee in de bekende pieken en dalen in een vader- en zoonrelatie.
Edward Tuheteru neemt het publiek mee in de bekende pieken en dalen in een vader- en zoonrelatie. (Foto: Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla

Edward Tuheteru | Adzalku Met zijn verhaal neemt Edward het publiek op 25 mei mee in de bekende pieken en dalen in een vader- en zoonrelatie. Een inkijkje in de worstelingen, maar ook in de moed en de strijd van een vader. Een reis langs de Molukken, de barakkenkampen en Woerden. Maar ook een reis van stilte, onuitgesproken verdriet en blijdschap. Het gemis van een vader dat doorwerkt in het leven van vader, zoon en kleinzoon e´n hoe het inspireert om het leven te leven. Mét eventueel een Moluks/Indonesisch buffet.
Serious Music Alphen | RanestRane Op 26 mei keert de Italiaanse band RanestRane terug in Parkvilla met de nieuwe show: ‘Apocalypse Now’, met muziek geïnspireerd op de iconische film van Francis Ford Coppola uit 1979.

Theater

Film

Aurora’s Sunrise Een aangrijpende animatiedocumentaire. Aurora Mardigianian is pas veertien jaar oud wanneer het grootste deel van haar familie wordt afgeslacht en ze zelf als slaaf wordt verkocht tijdens de Armeense genocide. Als ze eindelijk ontsnapt, vlucht ze naar de Verenigde Staten, waar ze al snel de aandacht trekt van Hollywood.
Return to Seoul Hoe meer de eigenzinnige Freddie opgaat in de Koreaanse cultuur en haar zoektocht naar haar biologische ouders, hoe harder ze begint te twijfelen aan wie ze dacht te zijn en wie ze wil worden.

Een energiek drama over een vrijgevochten vrouw op zoek naar identiteit tijdens verschillende fases van haar jonge leven. Na de première in Cannes maakte de film van regisseur Davy Chou een succesvolle tournee langs vele filmfestivals en ontving wereldwijd lovende kritieken.

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl.