Kunstbus gaat binnenkort weer rijden

Alphen - Een onderdeel van de Nieuwe Muziekschool in Alphen is de Kunstbus. De bus rijdt naar Amare, het nieuwe theater in Den Haag en verder naar schouwburg van Amstelveen. In het programma is er ook voor het eerst een vrouw op de bok. De Kunstbus bestaat al een groot aantal jaren en is na de corona periode dit seizoen weer aarzelend met een nieuw programma van 5 uitvoeringen gestart.

Ieder jaar wordt een selectie gemaakt voor een klassiek programma met een zestal uitvoeringen zoals concerten, ballet/dans en opera, die in verschillende theaters opgevoerd worden. Voorbeelden hiervan zijn het muziektheater en concertgebouw Amsterdam, het nieuwe Amare theater in Den Haag en De Doelen.

Voor het nieuwe seizoen wordt het nieuwe programma op de website of met de nieuwsbrief gepresenteerd en kunt u inschrijven voor een of meerdere uitvoeringen. De vermelde prijzen zijn inclusief busvervoer. Hiervoor zijn verschillende opstapplaatsen en u wordt voor de deur van de theaters afgezet en opgehaald. Dit programma biedt u een extra mogelijkheid om van kunst en cultuur te genieten. 

Voor Boskoop is de dichtstbijzijnde opstapplaats in Hazerswoude-Dorp. Op dit moment maken al enkele Boskopers enthousiast van deze service gebruik. Wanneer er meer deelnemers komen is er wellicht een opstapplaats in Boskoop mogelijk.

De prijzen zijn inclusief de kosten voor een toegangskaart, de bus, de inleiding en 6% BTW. Bij de meeste theaters is tevens een consumptie in de prijs van de kaart inbegrepen. Voor meer informatie zie: website: https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/kunstbus-2022-2023/