Een uitbundige sportieve middag
Een uitbundige sportieve middag (Foto: )

Geslaagde kennismaking

Boskoop - Afgelopen zaterdag konden kinderen in twee uur tijd kennismaken met atletiek bij AV47 in Boskoop. Ruim 80 kinderen kwamen op deze instuiftraining af.

De grote groep kinderen ging zaterdag 13 mei van start met het spel staartenroof, om lekker op te warmen. Daarna gingen ze in groepjes kennismaken met sprinten, hoogspringen, verspringen en vortex werpen. De ouders genoten ondertussen op het terras van koffie en thee. Ze sloten de ochtend af met een groepsestafette waarbij alle ouders gezellig op het veld kwamen aanmoedigen. De vereniging kan terug kijken op een zeer geslaagde dag. Uiteraard door de hoge opkomst, maar ook door de gezellige sfeer en het mooie weer. Sommige kinderen kwamen timide en verlegen aan, maar deden aan het eind enthousiast mee. Weer anderen dachten dat ze het niet zouden kunnen, maar ontdekten dat ze zeer talentvol waren. Het was mooi om de kinderen te zien genieten in een ontspannen en sportieve sfeer.

Mocht je deze instuiftraining gemist hebben mag je altijd 3 keer gratis mee komen trainen bij AV47. Kijk voor meer info op www.av47.nl.