Bewegingsleer Chi Neng Qigong met Parkinson Café Alphen

Alphen - Woensdag 24 mei 2023 Organiseert Parkinson Café Alphen een bijeenkomst over de bewegingsleer Chi Neng Qigong.

Of je nu pas de diagnose hebt gekregen of jaren last hebt, je weet dat de ziekte van Parkinson problemen kan veroorzaken met bewegen, houding, balans en cognitie. Onderzoek naar tai chi en de ziekte van Parkinson laat zien dat tai chi mensen die de ziekte van Parkinson hebben heel effectief helpt. Door Taoist Tai Chi beoefening kun je vrijer bewegen, flexibiliteit behouden, een betere uitlijning, houding en balans bereiken en cognitie verbeteren. Daarbij ervaren mensen die Taoist Tai Chi™ kunsten beoefenen een gevoel van lichtheid en welbevinden.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats van 14:00 uur tot 16:30 uur in het Buurthuis/centrum Kerk en Zanen aan de Oude Wereld 51-59, 2408 NV te Alphen aan den Rijn. Inloop is vanaf 13:30. De toegang is gratis en er is koffie en thee te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom.

Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar: info@parkinsoncafealphenaandenrijn.nl, of bel naar: 06 15 88 42 21, kijk altijd op de website: www.parkinsoncafealphen.nl. Het Parkinson Café Alphen houdt iedere vierde woensdag van de maand een bijeenkomst.