De Hoogvliet-supermarkt aan de Goudse Rijweg 83 in Boskoop ondergaat binnenkort een fikse verbouwing.
De Hoogvliet-supermarkt aan de Goudse Rijweg 83 in Boskoop ondergaat binnenkort een fikse verbouwing. (Foto: PR)

Hoogvliet sluit tijdelijk door verbouwing

BOSKOOP - De Hoogvliet-supermarkt aan de Goudse Rijweg 83 in Boskoop ondergaat binnenkort een fikse verbouwing. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van donderdag 23 maart om 16.00 uur tot en met woensdag 5 april. Op donderdag 6 april om 8.00 uur wordt de vernieuwde winkel heropend.

"Na de verbouwing voldoet de Hoogvliet-supermarkt aan de Goudse Rijweg aan alle wensen voor een frisse, moderne supermarkt waar klanten prettig kunnen winkelen. In de supermarkt vindt de klant het vertrouwde, uitgebreide Hoogvliet assortiment, met onder andere brood uit eigen bakkerij en vers vlees uit eigen slagerij. Het vernieuwde kassaplein maakt afrekenen efficiƫnt en snel, en voor wie graag geholpen wordt aan de kassa staan de vertrouwde kassamedewerkers nog steeds klaar bij de traditionele kassa."

Pendeldienst

Tijdens de verbouwing kunnen klanten voor hun boodschappen terecht bij de andere Hoogvliet-winkels in Boskoop aan de Burg. Colijnstraat en Linnaeusweg. Hoogvliet zet een gratis pendelbus in die klanten op de maandagen 27 maart en 3 april, woensdag 29 maart en vrijdag 31 maart gratis naar Hoogvliet aan de Burg. Colijnstraat brengt en na het boodschappen doen weer terugbrengt naar de Goudse Rijweg. 

De pendelbus rijdt op de genoemde dagen van 10.00 tot 17.00 uur en vertrekt ieder half uur. "Ook kan men de boodschappen online bestellen en met kortingscode GOUDSERIJWEG23 gratis laten thuisbezorgen tijdens de verbouwingsperiode."

Op donderdag 6 april om 8.00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. "De eerste 250 klanten ontvangen een heerlijke chocoladecake."