De tributeband One After 909 treedt zaterdag 25 maart op in The Cube in Boskoop.
De tributeband One After 909 treedt zaterdag 25 maart op in The Cube in Boskoop. (Foto: PR)

Beatles tributeband in The Cube

BOSKOOP - De band One After 909 stond afgelopen weekend nog op de BeatlesNight in Lille in Frankrijk en aankomende zaterdag, 25 maart, om 21.00 uur staan de bandleden in The Cube in Boskoop. "Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van John, Paul, George en Ringo, maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden van ‘One After 909’ tot een feest maakt!"

One After 909 is één van de beste en populairste Beatles tributebands van Nederland, aldus The Cube. "Afgelopen jaren is de bekendheid van de band van lokaal naar nationaal en zelfs internationaal gegroeid. Zo speelden zij in de bakermat van The Beatles 'The Cavern Club' in Liverpool, de Indra Club in Hamburg en op de internationale Beatles-dag in Mons in België. Ook in eigen land trekt de band muziekliefhebbers naar steeds grotere zalen en theaters."

"De band heeft een grote schare fans en kenmerkt zich door een authentieke vertaling van ruim honderd songs van The Beatles. Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van John, Paul, George en Ringo, maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden van ‘One After 909’ tot een feest maakt!"

Voor meer informatie en tickets voor het optreden van zaterdag 25 maart: www.jc-thecube.nl of www.poppodiumboskoop.nl. Locatie: The Cube, Reijerskoop 4A, Boskoop. Deur open om 20.00 uur, optreden om 21.00 uur.