Crescendo is 100 jaar oud maar nog springlevend!
Crescendo is 100 jaar oud maar nog springlevend!

Muziekvereniging Crescendo 100 jaar

Alphen - Muziekvereniging Crescendo wordt dit jaar 100 jaar oud, en dat is een feestje waard! In het kader van het 100-jarig bestaan organiseert Crescendo een groot jubileumconcert in oktober dit jaar, maar eerst op 3 juni is er een parade door het centrum van Alphen aan den Rijn.

Naast de Drumfanfare en majorettes van Crescendo nemen er nog verscheidende korpsen deel aan de feestelijke parade: TTH Hazerswoude, ConBrio - DSS uit Alphen-Aarlanderveen, Mavileo Leimuiden, Dice Musica '83 uit Ter Aar. Rond 14:00 beginnen de korpsen met een rondgang door het centrum, waarna zij eindigen in het Burgemeester Visserpark. Daar zullen zij gezamenlijk nog enkele stukken spelen. Dit zal omstreeks 14.45 uur zijn.

Op 23 oktober 1923 is muziekvereniging Crescendo Alphen aan den Rijn opgericht en dat betekent dat zij dit jaar 100 jaar bestaan. En wie jarig is trakteert. Op 14 oktober pakken ze groots uit met hun jubileumconcert in de grote zaal van Theater Castellum. "De majorettes, minirettes, drumfanfare, drum-/malletband, harmonie en blaaskapel ‘de Herriemonie' maken van ieder feestje een nog groter feest. De 100dste verjaardag van deze mooie muziekvereniging mag dan ook zeker niet onopgemerkt voorbijgaan”, aldus burgemeester Liesbeth Spies. Alle afdelingen van de vereniging zullen gezamenlijk een spectaculaire show neerzetten met verrassende gastoptredens. Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden waar u zich geen moment zult vervelen. 

Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl en kosten € 15,00 per kaart.