Vanaf de nieuwe locatie van de Stichting Oost-Europa Boskoop aan de Biezen 42 in Boskoop is de eerste vrachtwagen geladen.
Vanaf de nieuwe locatie van de Stichting Oost-Europa Boskoop aan de Biezen 42 in Boskoop is de eerste vrachtwagen geladen. (Foto: eigen foto)

Hulpgoederen naar Roemenië

BOSKOOP - Vanaf de nieuwe locatie van de Stichting Oost-Europa Boskoop (SOEB) aan de Biezen 42 in Boskoop is afgelopen donderdag de eerste vrachtwagen geladen. 

"Onze vrijwilligers hebben de afgelopen twaalf weken veel werk verzet om dit mogelijk te maken. In dit transport van 100 m3 hebben we zomer- en kinderkleding, gordijnen, lakens en nieuwe dekbedden geladen voor Caritas Catolica Oradea en de RK en Protestantse kerk in het dorp Osorhei in Roemenië. Ook gaan er veel meubels en huisraad mee voor de vier kringloopwinkels van Caritas. Daarnaast ontvangen de Thuiszorg van Caritas en Christian Endavour Oradea veel dozen met incontinentie- en wondmaterialen. Ook is er vier m3 aan medische goederen geladen voor een transport naar Oekraïne."