Je kunt nog meedoen met het koor.
Je kunt nog meedoen met het koor. (Foto: Aangeleverd Mikado)

Doe mee met Popkoor Mikado

BENTHUIZEN - Wie? Popkoor Mikado, een naar eigen zeggen gezellig en kwalitatief goed koor, met als repetitielocatie dorpshuis ‘De Tas’ in Benthuizen. "We hebben onder andere koorleden uit Hazerswoude, Zoetermeer, Alphen, Gouda en Lansingerland. Dus er is altijd wel een koorgenoot uit jóuw omgeving."

Wat? "We zingen prachtige ballads en vlotte popsongs op een gevarieerde en uitdagende manier. Dat maakt Popkoor Mikado uniek en niet alleen een fijn koor om naar te luisteren maar ook verrassend om naar te kijken door de toegevoegde koorchoreografie. In de top 2000 kom je heel veel nummers tegen die wij ook zingen en dat alles onder leiding van Mathieu Smit, een zeer kundige én enthousiaste dirigent."

Voorbereiden

Het koor vervolgt: "Momenteel zijn we bezig ons voor te bereiden voor het Alphens Korenfestival. We studeren nieuwe nummers in en perfectioneren de nummers uit ons bestaande repertoire voor een mooi optreden in Alphen aan de Rijn."

Meedoen

Je kunt nog meedoen met het koor en op 13 mei misschien al een aantal nummers meezingen. Ben je tussen de 18 en 64 jaar? Kom dan op dinsdagavond met het koor mee repeteren om te ervaren of het echt iets voor jou is. Om 20.00 uur begint het koor. Je kunt je aanmelden via PR@popkoormikado.nl waarna je antwoord krijgt van Hetty of Wilma.