Webinar over ondersteunen van pubers

REGIO - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve op donderdag 6 april een webinar voor ouders van pubers van 12 tot 18 jaar uit de GGD regio Hollands Midden. De webinar vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur.

"De puberteit is een roerige tijd voor jongeren en ouders. Het valt niet altijd mee om er voor je puber te zijn, contact te houden en te weten hoe je hem het best kunt ondersteunen", stelt het Centrum voor Jeugd en Gezin.

"Hoe herken je dat je puber niet lekker in zijn vel zit? Waarom is contact en verbinding krijgen en houden zo belangrijk en hoe kun je dat doen? In dit webinar neemt psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van televisie en verschillende media, ouders mee in de wereld van hun puber."

'Het valt niet altijd mee om er voor je puber te zijn en contact te houden'

Tischa Neve gaat in op vragen als: 'wat helpt wel en wat helpt niet in benadering van je puber en communicatie met je puber als die het even pittig heeft? Hoe ga je om met boosheid? Wanneer moet je je zorgen maken en wat kun je dan doen?'.

Aanmelden

De webinar 'Zo help je je puber als die niet lekker in zijn vel zit' vindt plaats op donderdag 6 april van 20.00 tot 21.00 uur. 

Aanmelden voor deze gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl.