Kennemerhart Oppeppers Nabij.
Kennemerhart Oppeppers Nabij. (Foto: aangeleverd/Pixabay)

Gespecialiseerde dagbesteding voor thuiswonende ouderen

Thuis blijven wonen met dementie, een chronische ziekte of steeds zwaarder wordende lichamelijke beperkingen kan een hele opgave zijn. 

Kennemerhart Oppeppers Nabij biedt thuiswonende ouderen een veilige plek voor één of meer dagdelen per week waar ontmoetingen, activiteiten op maat en samen eten centraal staan. Naast dagbesteding, kan ook gebruik gemaakt worden van behandelaren van Kennemerhart die gespecialiseerd zijn in dementie, Parkinson, NAH of lichamelijke problemen. Een bezoek aan de kapper of de pedicure is ook mogelijk.  

Deelnemers aan Kennemerhart Oppeppers Nabij beleven een dag zoals zij dat graag willen. Zo kunnen kwetsbare ouderen zo lang mogelijk op een prettige manier thuis blijven wonen. Met een eigentijds activiteitenprogramma ondersteunt Kennemerhart Oppeppers kwetsbare ouderen om actief onderdeel te blijven uitmaken van de maatschappij. Eigen regie, zoals de keuze van wat te ondernemen,?staat hierbij centraal.?

Op kennemerhart.nl/dagbesteding staat alle informatie over de dagbestedingsmogelijkheden die Kennemerhart Oppeppers in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort biedt.