Hoe gaat het er aan toe achter de schermen van een theater?
Hoe gaat het er aan toe achter de schermen van een theater? (Foto: AG Heeremans Photography)

Kijkje achter de schermen: Podiumtechniekdag bij Cool

Nieuws

DIJK EN WAARD - Cool kunst en cultuur opent zaterdag 20 mei vanaf 16.00 uur de deur van het zijtoneel, zodat nieuwsgierigen een kijkje kunnen nemen bij de techniek! Wat komt er allemaal bij kijken voordat de zaallichten doven voor een voorstelling? Die avond staat de Cabarestafette op het programma.

Hoe gaat het opbouwen van een voorstelling eigenlijk? Hangen alle lichten wel op de juiste plek, is de audio goed en wisselt het decor op tijd? Ontdek de wereld van podiumtechniek bij Cool kunst en cultuur! De Podiumtechniekdag is een landelijk initiatief van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT). 

Kijkje achter de schermen

Heeft de techniek op en rond het podium altijd al jouw interesse gehad? En lijkt het je leuk om met video, geluid of licht te werken tijdens een echte voorstelling? Of heb je interesse in de openstaande vacature van Allround theatertechnicus bij Cool? Meld je dan direct via techniek@coolkunstencultuur.nl of kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl.

Cabarestafette 

De line-up van deze avond is Kim Schuddeboom, Poezieboys en Tobi Kooima. Hans Teeuwen, Theo Maassen, Jochem Myjer en Peter Pannekoek gingen hen voor. Spot zaterdag 20 mei in Cool kunst en cultuur drie nieuwe, bruisende, aanstormende talenten tijdens de Cabarestafette! Aanvang 20.15 uur. Bestel je tickets eenvoudig online via www.coolkunstencultuur.nl.