Afbeelding
(Foto: pexels.com)

Kom tafeltennissen bij Puinhoop United in De Noord

DE NOORD - Tafeltennis is een sport die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het is een snelle, dynamische sport waarbij snelheid, techniek en concentratie van groot belang zijn. Een vereniging die zich bezighoudt met deze mooie sport is Puinhoop United. Deze club organiseert verschillende toernooien en interne competities waarbij spelers van alle niveaus de kans krijgen om hun vaardigheden te laten zien.

De Noordender tafeltennisvereniging is opgericht met als doel om de tafeltennissport toegankelijker te maken voor een breder publiek. Door toernooien te organiseren en interne competities te houden worden leden uitgedaagd om hun vaardigheden te verbeteren en zijn talent te ontwikkelen. Puinhoop United heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor zowel beginners als gevorderden, en er is altijd ruimte voor nieuwe leden.

Puinhoop United Cup

Eén van de belangrijkste evenementen die de vereniging organiseert is het jaarlijkse toernooi om de Puinhoop United Cup. Dit toernooi wordt gehouden in het voorjaar en is bedoeld voor spelers van alle niveaus. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te spelen tegen alle leden van de vereniging. Men speelt in teams van twee personen. Deze teams zijn op papier ongeveer even sterk. De uitslagen zijn dan ook niet te voorspellen. Een ingrediënt voor spannende wedstrijden. Het toernooi is altijd goed georganiseerd en er is een gezellige sfeer. Naast dit evenement organiseert Puinhoop United ook regelmatig interne toernooien, zodat leden kunnen blijven spelen en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Sociale aspect

Maar Puinhoop United is niet alleen gericht op de wedstrijden en competities; de vereniging organiseert ook regelmatig sociale evenementen, zoals het jaarlijkse uitje, meestal naar de bomentuin van Frans Groot, het Arboretum Grotius, om de onderlinge band tussen de leden te versterken. Tafeltennis is natuurlijk de belangrijkste focus van de vereniging, maar het sociale aspect wordt zeker niet vergeten.

Als je geïnteresseerd bent in tafeltennis en op zoek bent naar een leuke vereniging om lid van te worden, dan is Puinhoop United zeker een goede keuze. De vereniging biedt een geweldige mix van competitie en plezier en er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, er is altijd wel een uitdaging te vinden bij Puinhoop United. Dus waar wacht je nog op? Kom eens langs op een maandagavond vanaf 19.30 uur om te zien wat deze geweldige vereniging te bieden heeft. De leden verwelkomen je graag in het gezellige dorpshuis van De Noord. 5 juni is de laatste speelavond van het voorjaarsseizoen. Eind augustus beginnen we weer. 


Meer weten? Bel 072-5718940.