Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Open dag Circusschool Tefredo

Algemeen

ALKMAAR - Circus- en Theaterschool Tefredo houdt zaterdag 28 januari een open dag. Kinderen en ouders kunnen dan van 13.00 tot 15.00 uur een kijkje achter de schermen nemen. 

Circusdirecteur Fred Meijer kijkt er naar uit: “Ik heb er ontzettend veel zin in om weer te kunnen beginnen. Na ons winterspektakel aan het begin van dit jaar zijn we nu weer helemaal gefocust op de nieuwe cyclus van de circusschool, die we aftrappen met onze open dag.” Gedurende de open dag mogen de kinderen alle circusonderdelen oefenen. Denk hierbij aan leren jongleren, ton lopen, bal lopen, koord lopen en touwklimmen. Tussen het oefenen door houden wij (de artiesten van Tefredo) korte presentaties en mogen de kinderen zelf hun pas geleerde trucs vertonen in de piste. “Het is eigenlijk precies, zoals het gaat tijdens onze circuslessen”, zegt Fred. “De kinderen oefenen één of meerdere circusdisciplines en tussendoor presenteren zij hun geleerde trucs aan de andere kinderen. Natuurlijk alleen, als zij dat zelf willen. Het is dan zo leuk om te zien hoe snel kinderen leren en hoe goed het is voor hun zelfvertrouwen. Dat geeft een kick!”

Circus- en Theaterschool Tefredo houdt zijn open dag op zaterdag 28 januari tussen 13:00 en 15:00 uur in basisschool De Kring, koornlaan 2 te Alkmaar. Meer weten? Kijk op www.tefredo.nl voor meer informatie of bel 06 – 29324463. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding