Met een Bypoint-abonnement gaat u veilig op pad.
Met een Bypoint-abonnement gaat u veilig op pad. (Foto: aangeleverd)

Driewieldag op 6 juni bij Koks Tweewielers in Nieuwe Niedorp

Partnerbijdrage

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. 

Uit onderzoek bleek dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en zelfstandig in beweging blijven.

Ervaring

Koks Tweewielers heeft veel ervaring met aangepast fietsen en is dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kunt u altijd bij Koks Tweewielers terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. 

Samenwerking

Bij Koks Tweewielers wordt, in samenwerking met Tworby, op dinsdag 6 juni van 14.00 tot 17.00 uur een driewieldag verzorgd. Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut Laura Zwemmer is deze middag aanwezig om mee te kijken en advies te geven. Samen met Alex Koks wordt gekeken naar een veilige manier om op en af te stappen
met behulp van een zadellift.

Voor mensen met slechte knieën of buigproblemen na een knieoperatie is er ook een oplossing mogelijk: door middel van het plaatsen van een excentrische crank.

Valdetectiesysteem

Belangstellenden maken deze dag kennis met het Bypoint valdetectiesysteem. Tijd speelt een cruciale rol na een fietsongeval, daarom is het Bypoint valdetectiesysteem ontwikkeld. Dit is een valdetectiesysteem voor aan de fiets dat automatisch hulp inroept. Het geeft bij een val de exacte locatie door aan de contactpersonen en werkt zonder mobiele telefoon of app.

Het Bypoint valdetectiesysteem is aan te schaffen met een abonnement. Het universele systeem is binnen vijf minuten geïnstalleerd. Het werkt altijd, maar functioneert alleen wanneer het moet!

Interesse? Kom naar de driewieldag van Koks Tweewielers, Trambaan 83c in Nieuwe Niedorp.