Waterskiën bij SKEEF is een van de activiteiten.
Waterskiën bij SKEEF is een van de activiteiten. (Foto: Aangeleverd)

Meld je aan voor de Tienervakantiespelen Heerhugowaard-Zuid

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Na een aantal jaar afwezigheid gaat het deze zomer weer gebeuren: Van 26 tot en met 28 juli organiseert het vaste team van enthousiaste vrijwilligers weer de Tienervakantiespelen Heerhugowaard-Zuid voor kinderen uit groep 6, 7 en 8.

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan deze gezellige middagen vol met leuke doe-activiteiten. Dat zijn dit jaar onder meer waterskiën bij Skeef, een bezoek aan het Outdoorpark, een gezellige barbecue en het heerlijk actieve kastelenspel. 


Gezellig met elkaar barbecueën. - (Foto: Aangeleverd)

Wil jij dit niet missen? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar vakantiespelenzuid@hotmail.com. Zet in de mail je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Door subsidie van de stichting Bewoners Initiatieven Dijk en Waard (BIDW.nl) kan het inschrijfgeld laag blijven, 25 euro per deelnemer. Je kunt gebruikmaken van de DijkenWaardpas. Er is plaats voor 50 deelnemers, dus meld je op tijd aan want: vol is vol.


Bezoekje aan het Outdoorpark. - (Foto: Aangeleverd)

Volg de actuele informatie over de TVS via de Facebookpagina Zomer Vakantiespelen of de Facebookpagina van Wijk Activiteiten Team Zuidwijk Huygenhoek.