Lekker rondsnuffelen op de rommelmarkt.
Lekker rondsnuffelen op de rommelmarkt. (Foto: Pexels)

Rommel rondje Waarland

WAARLAND – Waarland wordt zondag 11 juni omgetoverd in een rommelparadijs. Op meer dan veertig adressen in het dorp zijn tussen 11.00 en 16.00 uur kramen te vinden met curiosa. Op sommige locaties zijn zelfs ‘rommelpleinen’, waar meerdere verkopers verzameld zijn.

Jong en oud zijn vertegenwoordigd tijdens het RommelRondje, met kleding, huisraad, meubilair en andere zaken die nog prima een tweede leven mogen krijgen. De locaties vind je op een plattegrond die beschikbaar is op de Facebookpagina van Rommelrondje Waarland.

Ruim 40 locaties

Alle locaties zijn in de dorpskern en op loopafstand. Rommelpleinen met meerdere stands zijn te vinden aan de Veluweweg, Volleringweg, Kerkstraat en Beemsterboerweg. Verder kun je terecht in Sabinahof (Kerkstraat), waar mooie creaties te koop zijn van de hobbyclub. Elders in de straat lakt Doris nagels en in de Tulpstraat bakken bbq-mannen o.a. hamburgers en hotdogs. Op de Veluweweg is een stand waarvan de opbrengst geheel voor Familiehuis Noordwest is.


Meer weten? Kijk op de Facebookpagina van Rommelrondje Waarland of stuur een mail naar rommelrondjewaarland@hotmail.com.