Evil Oath treedt op, maar je mag zelf ook meejammen.
Evil Oath treedt op, maar je mag zelf ook meejammen. (Foto: Aangeleverd)

Rock/Metal Jam bij Poppodium B3

Uit

SINT PANCRAS - Hou je van stevige muziek? Bij Poppodium B3 in Sint Pancras is het zaterdag 18 maart weer tijd voor de Rock/Metal Jam. De complete backline staat klaar, dus neem je gitaar, drumstokken of ander instrument mee en ga lekker los op het B3 podium met de muzikanten. 

Vergeet je gitaar of drumstokken niet om zelf mee te jammen

De metalband Evil Oath trapt de avond af maar schroom niet om mee te doen. Met een paar muzikanten die je zelf meeneemt, alleen of met een van de muzikanten die ook komen. 

Samen muziek maken

Hugo van Arem van B3: “Het thema is in principe rock en metal, maar natuurlijk zijn we blij met elke muzikant die langskomt en op ons podium wil staan. Samen muziek maken is het allerbelangrijkste die avond. Dus denk je: ‘Ik wil zelf wel eens op het podium staan van B3?’ Zaterdag 18 maart is het podium ook voor jou beschikbaar. So bring your gear and show no fear!”

Deze Rock/Metal Jam wordt mede georganiseerd door Jesse Peetoom van Obliged Bookings. Jesse speelt zelf ook in Evil Oath en zal de avond ook in grote lijnen begeleiden. “Wij zorgen dus voor een met de backline gevuld podium, aan jullie om het podium te bestijgen! Als je geen muzikant bent maar gewoon eens een avondje wil genieten onder het genot van een lekker biertje (de nieuwe Lentebock), wijntje of frisje, kom zeker kijken, de entree is uiteraard gratis.

Ben je erbij?

Poppodium B3 is te vinden aan het Beverplein 3 in Sint Pancras. Deur open vanaf 20.00 uur. Zie ook poppodiumb3.nl.