Plezier maken en ontspannen staan bij Stichting Veenhuizer Hoeven voorop.
Plezier maken en ontspannen staan bij Stichting Veenhuizer Hoeven voorop. (Foto: Aangeleverd)

Familieochtend bij Stichting Veenhuizer Hoeven

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Stichting Veenhuizer Hoeven biedt begeleid paardrijden aan voor kinderen en volwassenen met een beperking of chronische aandoening. Op het terrein aan de Veenhuizerweg 11b is het voor deze groep mensen mogelijk om bij een kleinschalige stichting te kunnen paardrijden. Persoonlijke aandacht en plezier staan daarbij voorop.

Stichting Veenhuizer Hoeven is opgericht in 2014. ‘We zagen dat er kinderen en volwassenen zijn die, om wat voor reden dan ook, niet kunnen paardrijden bij een manege. Dat ‘gat’ proberen we op te vangen door begeleid paardrijden aan te bieden. We bekijken per persoon wat iemand kan, wil en durft. Paardrijden op maat, ieder op zijn eigen niveau en op zijn eigen tempo, dat vinden we belangrijk. Want alleen dan ontstaat er ontspanning en plezier! En het is ook nog eens goed voor de balans en de spieren.’

Maak kennis met de stichting

Zondag 28 mei is er een familieochtend bij de Stichting Veenhuizer Hoeven. ‘Die ochtend krijgen mensen met een beperking en hun familie de kans om bij ons paard te rijden. Het is deze morgen ook mogelijk om mee te doen met een andere leuke activiteit. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur; graag vooraf aanmelden via info@veenhuizerhoeven.nl, Facebook, WhatsApp (06-37376332) of op veenhuizerhoeven.nl, want vol is vol. Een voorwaarde van deze ochtend is dat er minimaal 1 persoon in de familie een beperking heeft. Wij hebben er zin in en zien iedereen graag op 28 mei!’.

Meer weten over Stichting Veenhuizer Hoeven? Kijk op www.veenhuizerhoeven.nl.