De NTR telefilm ‘Happy Palace’ zoekt een heel arsenaal aan lokale figuranten. Altijd al mee willen spelen in een film? Dit is je kans!
De NTR telefilm ‘Happy Palace’ zoekt een heel arsenaal aan lokale figuranten. Altijd al mee willen spelen in een film? Dit is je kans! (Foto: aangeleverd)

Acteerambities? NTR telefilm ‘Happy Palace’ zoekt figuranten uit Dijk en Waard

Nieuws

DIJK EN WAARD - Voor de NTR telefilm ‘Happy Palace’, een dark dramady over een Chinees-Nederlandse restaurantfamilie in het oerhollandse Obdam, wordt een heel arsenaal aan figuranten gezocht. Van ‘man met bierbuik’ tot ‘vrouw met poedel’. De locatie voor de filmopnames is voormalig Chinees restaurant De Pauw in de Willem de Zwijgerstraat. Lekker dichtbij, dus een mooie kans voor alle Dijk en Waarders! 

De synopsis van de film is volgens de producent : ‘Er zijn veel clichés om mee af te rekenen, maar laten we beginnen met de gedachte dat die mensen van dat Chinese restaurant altijd zo onzichtbaar willen zijn. Want dat is al lang niet meer het geval. Graag tonen wij onszelf met al onze hoop, verlangens, bloed zweet en tranen maar dan moeten we de kans krijgen om te wórden gezien. Met Happy Palace willen we de vele vooronderstellingen en clichés die al die gezinnen achter het doorgeefluik van de Chin. Ind. restaurant omringen doorbreken, maar dan op onze eigen manier, met humor en levensechte hoofdpersonen die de kern en het wezen van de Chinezen in Nederland weergeven. Niet de politiek correcte versie, maar een speelfilm met Chinese Nederlanders in volwassen, complexe en volwaardige hoofdrollen - eindelijk.’

Regie: Nicole van Kilsdonk, Scenario Ilse Ott en Yan Ting Yuen.

Figuranten gezocht 

Het castingbureau Get Discovered is op zoek naar de volgende figuranten:

Vrijdag 12 mei (hele draaidag) in Noord-Scharwoude: tien keer ‘bowling clubbers’, mannen van 22-40 jaar. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro (aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3977).
Maandag 15 mei (halve dag) in Noord-Scharwoude: Noord Hollandse types uit het het dorp, mix in leeftijden en m/v. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro (aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3979).
Dinsdag 16 mei (halve draaidag) in Noord-Scharwoude: Noord-Hollander ‘met poedel’; Noord Hollands type uit dorp met hondje (het liefst een poedel, of ander klein hondje). De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 65 euro.
(aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3980).
Dinsdag 23, 24 en 26 mei (hele draaidag) in Noord-Scharwoude
Restaurantgasten, Noord-Hollandse dorpstypes 25-65 jaar, waarvan twee mensen van kleur. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro (aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3981).
Donderdag 1 juni (hele draaidag) in Noord-Scharwoude: Collega’s m/v ‘zakelijke types’ 28-60 jaar, waarvan tweemensen van kleur, mix in leeftijden en m/v, Moeten continu zijn (dus 1 juni en 11 juni). De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro per keer (aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3982).
Vijf bowlingclubbers: mannen van 25-30 jaar, waarvan twee mensen van kleur. Moeten continu zijn (dus draaidagen 12 mei en 1 juni). De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro per keer (aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3978)
Tien restaurantgasten, Noord-Hollandse dorpstypes 25-65 jaar, waarvan twee mensen van kleur. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro (aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3983).
Vrijdag 2 juni (halve dag) in Noord-Scharwoude:
Zeven Obdammers: m/v Noord-Hollandse types uit dorp, mix in leeftijden. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via https://my.getdiscovered.com/search/3984.
Dinsdag 6 juni (halve draaidag) in Noord-Scharwoude
Vrouw 65+ jaar, witte mevrouw met rollator (rollator wordt geregeld). De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3985.
Fietser, m/v Noord-Hollands type uit het dorp. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3986.
Drie voorbijgangers, m/v Noord-Hollandse types uit het dorp, mix in leeftijden en m/v. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3987.

Woensdag 7 juni (halve draaidag) in Haarlem
35 x m/v 20-40 jaar Galerij bezoekers: hippe arty types uit internationale stad, geverfd haar etc. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3988.
Locatie nog niet bekend: twintig begrafenisbezoekers, m/v Noord-Hollandse types uit dorp, mix in leeftijden. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3990.
Zondag 11 juni (hele draaidag) in Amsterdam (Sloterdijk)
zeven m/v kantoor collega’s, ‘zakelijke types’ tussen 28-60 jaar, waarvan twee mensen van kleur, mix in leeftijden. Moeten continu zijn (dus zijn nodig op 1 juni en 11 juni) De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro per keer. Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3982.
Maandag 12 juni (halve draaidag) in Den Ilp (nabij Amsterdam Noord).
Drie cafégangers, m/v Noord-Hollandse types uit het dorp, mix in leeftijden (Deze mensen komen nog op een nader te bepalen andere datum terug) Aanmelden via: https://my.getdiscovered.com/search/3992.
Twee mannen 45+ jaar met ‘ruige look, bierbuik type, evt half kaal. De vergoeding die u hiervoor ontvangt is 40 euro.

Meld je aan via bovenstaande links en wie weet zie we jou terug in de NTR telefilm ‘Happy Palace’!