Het zeezendschip De Ross Revenge van Radio Monique.
Het zeezendschip De Ross Revenge van Radio Monique. (Foto: aangeleverd)

VisualFM over De Zeezenders van Vroeger

Nieuws

DIJK EN WAARD - De Zeezenders van Vroeger is opgestart als een Facebookpagina door Robert Janse uit Heerhugowaard om leuk en interessant materiaal te delen over de zeezenders van weleer.

Radioprogramma’s van de Zeezenders van Vroeger op VisualFM

Met meer dan 7000 fb-leden groeit de organisatie van de Zeezenders van Vroeger maar door en worden er ook diverse bijeenkomsten gehouden. Maar wat ook bijzonder is dat diverse dj’s van de Zeezenders van Vroeger ook radioprogramma’s maken die bij Radio Monique International worden uitgezonden. Radio Monique Internationaal is gestart met uitzenden vanaf het zeezender schip De Ross Revenge in december 1984 vanuit internationale wateren. 

Internetradiostation VisualFM uit Dijk en Waard is in contact gekomen met Robert Janse en is nu een samenwerking aangegaan met De Zeezenders van Vroeger om hun radioprogramma’s te mogen uitzenden op VisualFM.

Vijf DJ’s van De Zeezenders van Vroeger maken wekelijks een programma dat op VisualFM uitgezonden gaat worden. Zondagavond zijn dat dj Eric de Meijer, dj Stanny Dobbelsteen en dj Marco de Bruyn. Woensdag dj Henny Radstaak en dj Mike Collins (UK). Dit laatste programma is Engelstalig. Kijk voor meer informatie op www.zeezendersvanvroeger.nl.

VisualFM gaat de radioprogramma’s van De Zeezenders van Vroeger integraal uitzenden op zondagavond vanaf 19.00 uur en de start is zondag 14 mei. Op woensdag zendt VisualFM vanaf 21.00 uur de programma ’s van De Zeezenders van Vroeger van woensdag uit. Het team van VisualFM is heel blij om deze prachtige radioprogramma’s met wat nostalgie naar de zeezenders van vroeger te mogen uitzenden. Ga om te luisteren naar www.visualfm.nl.