In juni wordt weer hét veertigplustoernooi georganiseerd bij TV Tulp in Oudkarspel.
In juni wordt weer hét veertigplustoernooi georganiseerd bij TV Tulp in Oudkarspel. (Foto: aangeleverd)

(G)ouden Tulp tennistoernooi voor veteranen

Sport

OUDKARSPEL - Ook dit jaar wordt het KaijerColors@home (G)ouden Tulp tennistoernooi georganiseerd in week 23, van 3 juni tot en met 11 juni. Op het tennispark in Oudkarspel.

Dit is hét veertigplustoernooi bij TV Tulp in Oudkarspel en is het eerste veteranentoernooi na de voorjaarscompetitie. Want wie heeft er geen zin om een toernooi te spelen met tegenstanders uit de regio, om dan ook na de wedstrijd te genieten op het terras onder het genot van een drankje en natuurlijk die heerlijke hapjes. Op de zondagen staat de barbecue weer klaar en op de zaterdag in het finale weekend kan je genieten van een vismaaltijd.

Het toernooi begint op zaterdag 3 juni en eindigt op zondag 11 juni. De inschrijving sluit op 28 mei.

Voorwaarden: Je moet 40 jaar of ouder zijn en je speelt op het niveau 5,6,7 of 8 in de HD, DD of GD. Er wordt een verdeling gemaakt naar leeftijd 40+; 50+ en 60+.

Het toernooi wordt gespeeld in poules dus iedereen speelt meerdere wedstrijden. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk de eerste wedstrijden op doordeweekse dagen in de namiddag in te plannen. Mocht dit niet mogelijk zijn in verband met bijvoorbeeld werk dan kan dit via ‘verhinderingen’ worden opgegeven. 

De inschrijvingskosten zijn per onderdeel € 10,- per persoon. Voor de finalisten zijn er diverse prijzen beschikbaar. Indien er geen finale wordt gespeeld is er ook een hoofdprijs beschikbaar voor de poulewinnaars. Daarnaast vindt er ook een verloting plaats met diverse mooie prijzen, waaronder een rondvlucht over de kop van Noord Holland.

De inschrijving loopt via www.toernooi.nl o.v.v. (G)ouden TULP 2023. Voor vragen of informatie over dit toernooi kan je mailen naar cees.biersteker@kpnmail.nl of contact opnemen met Cees Biersteker (06-15823217) of Nico Biersteker (06-37551946).