DUS Music speelt de beste nummers uit de Top2000.
DUS Music speelt de beste nummers uit de Top2000. (Foto: aangeleverd)

TOP2000-band DUS Music in Poppodium B3

SINT PANCRAS - Na een supergezellige karaoke-avond afgelopen zaterdag staat zaterdag 28 januari de volgende act op de buhne van B3: DUS Music

DUS Music is een band die een repertoire heeft met de beste nummers uit de Top2000. Vorig jaar hebben ze al eens op het B3 podium gestaan en er een fantastische show weggegeven, lekker dansen op alle bekende nummers. 

Wat hen speciaal maakt is dat de band naast de drummer, de bassist, gitarist en toetsenist, maar liefst drie zangers in de gelederen heeft. Op deze manier kunnen ze een brede selectie van nummers brengen.

Zanger Ingmar: “Vaak spelen wij op besloten feesten waardoor vrienden en familie niet makkelijk kunnen komen kijken. Mede daarom vind ik het zo ontzettend gaaf dat we in Poppodium B3 onze show mogen laten zien en horen voor iedereen. Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als jullie er allemaal bij zijn.”

Kaarten zijn te bestellen via www.poppodiumb3.nl, kijk bij evenementen. Aan de zaal zijn de kaarten beperkt beschikbaar. Beverplein 3, Sint-Pancras. Zaal open om 20.00 uur.