Een veilig zonnepanelensysteem laten installeren door Agiba Solar.
Een veilig zonnepanelensysteem laten installeren door Agiba Solar. (Foto: aangeleverd)

Veiligste zonnepanelensysteem bij Agiba Solar

Partnerbijdrage

Agiba Solar werkt enkel met de meest betrouwbare producten, zo zijn wij partner van Enphase. Het Enphase systeem zorgt ervoor dat elk paneel met een eigen micro-omvormer verbonden is. Het voordeel van deze manier van installeren is dat er geen hoge spanning op het dak aanwezig is. Ook is dit het enige systeem waarbij er geen kans is op een vlamboog! Hierdoor is het brandrisico extreem laag.

Een ander voordeel van het Enphase systeem is dat elk paneel op zichzelf functioneert. Is er één paneel dat in de schaduw valt, blijven alle andere panelen wel voor de volle 100% werken. Zo blijft het systeem altijd optimaal opwekken.

Hogere opbrengst

De combinatie tussen onze zonnepanelen en het Enphase systeem zorgt voor een hogere opbrengst tot wel 14%.

Wij hebben al het materiaal op voorraad, waardoor wij binnen twee weken na akkoord op de offerte de zonnepanelen komen installeren. De gehele installatie wordt binnen een halve tot hele dag uitgevoerd. 

Wij tekenen veel online in, maar komen uiteraard ook graag persoonlijk bij u langs om alles van tevoren door te spreken.

Naast het installeren van zonnepanelen, leveren wij ook een completere installatie met bijvoorbeeld een laadpaal en/of airco. 

Vraag naar de mogelijkheden via offerte@agibasolar.nl