Initiatiefnemers Kim en Denise mochten namens Univé een cheque overhandigen aan Voedselbank Langedijk.
Initiatiefnemers Kim en Denise mochten namens Univé een cheque overhandigen aan Voedselbank Langedijk. (Foto: aangeleverd)

Mini-Me Markt in Oudkarspel

Nieuws

OUDKARSPEL - Alles wordt duurder, dat is voor iedereen inmiddels voelbaar. In Nederland leven er méér dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Op de Mini-Me Markt worden vraag en aanbod samen gebracht. Op deze manier komen kleding, speelgoed et cetera terecht bij kinderen die er nog wél iets aan hebben.

Initiatiefnemers Kim en Denise, beide zelf moeder, woonachtig in Langedijk en al 20 jaar vriendinnen: “Wat wij willen bereiken is verspilling van kinderkleding voorkomen door deze kleding een tweede leven te geven. Maar ook ouders met een kleinere portemonnee de mogelijkheid bieden om leuke (merk)kleding te kopen voor een aantrekkelijke prijs.”

Voedselbank Langedijk

“Nog voor de markt plaatsvindt, mogen wij in samenwerking met Univé het mooie bedrag van € 250 doneren aan Voedselbank Langedijk! Maar we doen meer. De entree van de Mini-Me Markt bedraagt € 2,- (voor bezoekers vanaf 12 jaar), € 0,50. De opbrengst doneren wij aan Voedselbank Langedijk. Ook bieden wij de verkopers de mogelijkheid niet-verkochte items aan het einde van de markt te doneren aan de Voedselbank.”

Locatie

De Mini-Me Markt vindt plaats in Het Behouden Huis te Oudkarspel. Het Behouden Huis is gevestigd in een voormalig schoolgebouw uit 1883 en is in 2013 volledig gerenoveerd. Een prachtige, ruime, historische locatie, voorzien van een gezellige horecagelegenheid met terras en (gratis) parkeergelegenheid.

Alle informatie is te vinden op: minimemarkt.babymeys.nl of mail naar: info@babymeys.nl.