De bewoners van De Kleine Ark heten u van harte welkom op de Voorjaarsmarkt!
De bewoners van De Kleine Ark heten u van harte welkom op de Voorjaarsmarkt! (Foto: aangeleverd)

Voorjaarsmarkt bij De Kleine Ark

OUDKARSPEL - Met een warm zonnetje erbij belooft de jaarlijkse voorjaarsmarkt van De Kleine Ark weer een stralende dag te worden. Zaterdag 3 juni is iedereen van 10.00 tot 15.00 uur weer welkom aan de Voorburggracht 449 te Oudkarspel. 

Er staan weer heel veel leuke activiteiten gepland en natuurlijk is er de verkoop van eigen producten. Ze verkopen deze dag zelfgemaakte producten van keramiek, papier, schilderijen, wolvilt producten, en er is een verkoop van de heerlijke verse biologische groenten en planten uit eigen tuin. Ook is er een kraam met koffie/thee met zelfgemaakte appeltaart, en zelfgemaakte soep met broodjes. 

Ook voor kinderen

Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zoals een springkussen, schminken en smikkelen van de zelfgemaakte pannenkoeken! 

Er zullen nog een aantal andere kramen staan met allerlei creatieve spullen en de markt wordt muzikaal ondersteunt door een prachtig draaiorgel.

De Kleine Ark

De Kleine Ark is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Zij biedt haar bewoners een warme leef- en werksfeer onder leiding van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. 

Zaterdag 3 juni

Zaterdag 3 juni belooft dus een feestelijke dag te worden en iedereen wordt daarbij uitgenodigd. De markt is van 11.00 uur tot 15.00 uur aan Voorburggracht 449 te Oudkarspel.

Op de markt worden onder andere producten uit eigen tuin verkocht.
De bewoners van De Kleine Ark heten u van harte welkom op de Voorjaarsmarkt!
Er staan weer heel veel leuke activiteiten gepland en natuurlijk is er de verkoop van eigen producten.
Afbeelding