Praten, luisteren en lekker eten met lotgenoten.
Praten, luisteren en lekker eten met lotgenoten. (Foto: AdobeStock)

Lotgenotenlunch voor jonge weduwen; praten, luisteren en lekker eten

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Je geliefde is overleden en je staat er alleen voor met je jonge kind(eren). Kinderen die opeens opgroeien in een gezin met maar één ouder. En die ouder ben jij… De rouw valt rauw op je dak en de buitenwereld snapt niet altijd wat je doormaakt. Dan kan het fijn zijn om lotgenoten te spreken en te merken dat je niet de enige bent. En dat is natuurlijk nog fijner tijdens een lekkere lunch.  

Drie jonge weduwen - Vanessa Appelman (Hensbroek, vier kinderen), Lisette van Aken (Heerhugowaard, zes kinderen) en Jetske Kaandorp (Heerhugowaard, twee kinderen) - organiseren speciaal voor alle ‘jonge weduwen’ uit de Kop van Noord-Holland een lotgenotenlunch. Deze vindt vrijdag 2 juni van 12.00 tot 13.45 uur plaats (inloop vanaf 11.45 uur) en wordt verzorgd door Netwerk Hemelrijk. “Als je het fijn vindt om lotgenoten te ontmoeten, lunch dan lekker met ons mee in een informele sfeer. Voel je vrij om te praten, te luisteren of je gewoon even te omringen met vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als jij”, aldus Vanessa, Lisette en Jetske.

Geef je vóór 28 mei op. Er is plek voor vijftien deelnemers. Aanmelden kan via info@netwerkhemelrijk.nl. De lunch wordt gehouden bij Wonder’s aan het Coolplein in Heerhugowaard. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.