Kom je ook naar De Boet BBQ Festival?
Kom je ook naar De Boet BBQ Festival? (Foto: NDAB Creativity)

Genieten tijdens Boet BBQ Festival

De eerste editie van de Boet BBQ Festival vindt op zaterdag 20 en zondag 21 mei plaats. Hét evenement waar je proeft van heerlijke gerechten, advies krijgt over verschillende barbecues en profiteert van mooie aanbiedingen. 

Doe je mee aan de KidsQ BBQ-wedstrijd?

Maar er is meer! Ook aan kleinere klanten is gedacht. Zo organiseren de medewerkers van De Boet onder andere een KidsQ BBQ-wedstrijd. Zien we je snel op onze grote parkeerplaats? De entree voor dit evenement is geheel gratis!

Negen barbecuemerken verzameld onder één dak

Tijdens het festival komen negen BBQ-merken langs met hun stands én hun chef. Dit is je kans om vragen te stellen over de barbecues, advies te krijgen over de beste bereiding van je favoriete recept en natuurlijk te proeven van de heerlijke gerechten. 


Deze merken staan voor je klaar: Weber, Napoleon, Traeger, Pit Boss, Kamado Joe, Big Green Egg, The Bastard, Grate Goods en Borst Bier.

KidsQ BBQ-wedstrijd

Het hele weekend zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, waaronder een groot luchtkussen. En op zondag 21 mei is het de beurt aan kinderen van 8 tot 14 jaar om hun chef-skills te laten zien.

Samen met Napoleon organiseren we de KidsQ BBQ-wedstrijd. De winnaar wordt beloond met een Napoleon TravelQ Pro 285x barbecue!


Is jouw kind een echte chef? Geef hem/haar op via BBQ@deboet.nl of bel 0226-352197. We loten acht gelukkigen uit die mogen meedoen. Zij ontvangen donderdag 18 mei alle informatie.

Scherpe aanbiedingen voor klanten

Met de zomer in aantocht is het festival een uitgelezen kans om alles voor je barbecue aan te schaffen. Het hele weekend profiteer je van aantrekkelijke kortingen, zoals 15% op barbecue-accessoires, 25% op houtskool/briketten en 20% op Kamado Joe barbecues. Weten welke scherpe aanbiedingen we nog meer hebben? Kom dan langs op 20 en 21 mei bij De Boet, Oosterboekelweg 2a, Hoogwoud. Meer informatie op www.deboet.nl.