Afbeelding
(Foto: )

Beleef, voel en proef het voorjaar

REGIO - Het voorjaar is begonnen en dus is het weer de hoogste tijd voor de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot. Hier kunnen klanten op een heerlijk ontspannen manier kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer televisies, barbecues, keukenapparatuur en kookaccessoires. Beleving en genieten staan centraal tijdens dit jaarlijkse evenement. 

Dus kom voor de laatste innovaties, de beste beursaanbiedingen of gewoon een leuke dag vol inspiratie naar de EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs van 18 tot en met 29 mei.

EP: Beerepoot brengt de zintuigen direct in contact met de laatste trends en innovaties op het gebied van elektronica. 

Bekijk het haarscherpe beeld van de nieuwste OLED-televisies, beluister het imponerende geluid van de laatste audio-ontwikkelingen in onze sfeervol ingerichte luisterruimtes en proef de verrassende gerechten die de professionele koks bereiden tijdens de live kookdemonstraties. 

Diverse professionele chef-koks geven tijdens de Voorjaarsbeurs kookdemonstraties met de apparatuur van merken als Miele, AEG, Siemens en ATAG. De koks demonstreren onder andere (stoom)ovens en inductiekookplaten van verschillende merken aan de hand van gerechten waarbij klanten alle gelegenheid krijgen om hun vragen te stellen en te proeven. 

Natuurlijk zijn er ook diverse live demonstraties van de merken Demeyere, Kamado Joe en KitchenAid. Zij laten tijdens deze demonstraties graag zien hoe je het beste uit de producten haalt.

Cooking-cadeaukaart

Ontvang tijdens de Voorjaarsbeurs een Cooking-cadeaukaart met tot wel 1500 euro shoptegoed. Deze is te besteden op de Cooking-afdeling. 

Dit geldt voor het gehele Cooking-assortiment, dus ook de producten van KitchenAid en Magimix en alle barbecues en barbecue-accessoires doen mee met deze actie.