Afbeelding
(Foto: )

Beddenrace Langedijk 2023 een feit

Algemeen

LANGEDIJK - Ook dit jaar wordt de 42ste editie van Beddenrace Langedijk weer georganiseerd door Stichting SportEvents Langedijk. Traditiegetrouw zal om 19.00 uur het startschot klinken op de laatste zaterdag van augustus. 

Dit jaar is Beddenrace Langedijk op zaterdag 26 augustus. De inschrijving start op 26 maart om 19.00 uur. Deelname is gratis.

Beddenrace Langedijk is sinds 1980 een begrip in Dijk en Waard en omstreken. Het belooft weer een dag te worden vol met vermaak voor jong en oud. Het programma begint tegen het einde van de middag speciaal voor kinderen met de zogeheten Kids Races. Tijdens deze races scheuren de kinderen door de straten in Noord-Scharwoude met onder andere skelters, steppen en loopfietsjes. Waarbij de allerkleinsten soms ondersteund worden door vader of moeder. 

De beddenrace start om 19.00 uur en 2,5 uur later zal de bel worden geluid voor de laatste ronde. Waarna het feestgedruis losbarst tijdens de Walk-of-Fame op De Speelweide.

“Wij zijn verheugd om de 42ste editie van de Beddenrace Langedijk aan te kondigen”, aldus de mannen SportEvents Langedijk. “Afgelopen jaar was het weer een enorm succes. En met de bekende ingrediënten verwachten wij ook dit jaar weer een onvergetelijke editie neer te kunnen zetten. Wij hopen daarom dat zoveel mogelijk deelnemers zich inschrijven. Het hoeft niet hard en snel, als je als koppel maar veilig in het donker over de eindstreep rolt. Finishen is ten slotte een herinnering voor het leven. En met nog ruim vijf maanden te gaan, heeft iedereen voldoende tijd om een beetje aan de conditie te werken, een bed te regelen, te versieren als je ludiek loopt of wellicht een goed doel te kiezen waar geld voor kan worden opgehaald. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan geven wij graag een duwtje in de juiste richting.”

Early bird

Inschrijven voor Beddenrace Langedijk kan vanaf 26 maart om 19.00 uur via www.SportEventsLangedijk.nl. Schrijf je voor 27 april in, dan maak je kans op een jaar gratis lidmaatschap bij beddenracevereniging Bedspecial.