Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en vind het leuk om te dansen?
Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en vind het leuk om te dansen? (Foto: aangeleverd)

Danslessen voor tieners in De Geist

SINT PANCRAS - Ben jij tussen de 10 en 16 jaar of heb je kinderen in deze leeftijd die het leuk vinden om te dansen? Schrijf je dan nu in voor Dance4Teens bij Mayra in dorpshuis De Geist in Sint Pancras. Doe je mee? Danservaring is niet nodig, de lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Dance4Teens

Artquake biedt speciaal voor tieners tussen de 10 en 16 jaar een serie lessen aan in verschillende dansstijlen, waaronder hiphop, streetdance, afro, latin en modern. De lessen bestaan uit een blok van 10 lessen, waarvan 9 op zaterdagochtend en de eindpresentatie voor familie en vrienden op vrijdagavond 6 juni 2023 in dorpshuis De Geist. De lessen worden gegeven door Mayra. Zij gaf al eerder lessen in het kader van Jeugd aan Zet.

De danslessen worden gegeven in twee groepen:

Tieners van 10 t/m 12 jaar van 10.00 tot 11.00 uur

Tieners van 13 t/m 16 jaar 11.00 tot 12.00 uur

De kosten bedragen 35 euro voor 10 lessen inclusief de eindpresentatie. De lessen starten vanaf zaterdag 8 april en duren t/m 16 juni. In verband met het paasweekend kan er ook gestart worden op zaterdag 15 april. Aanmelden kan tot en met 31 maart.

Docente Mayra

De jonge, talentvolle Mayra, uit Heerhugowaard, leeft voor dansen. Vanaf het moment dat ze haar eerste stapjes zette, bewoog ze al op de beat van de muziek, om vervolgens toen ze nog maar vijf jaar was op dansles te gaan. Ze is begonnen met ballet en is later steeds verder gegaan met onder andere modern en hip hop. Op dit moment is ze veel bezig met zelf choreografieën maken en die uitvoeren op wedstrijden of leuke optredens die ze aangeboden krijgt. Ze wilt hier graag mee door bijven gaan en door middel van wedstrijden en veel optreden steeds beter worden als performer en choreograaf. Maar ook als dansdocent wilt Mayra veel ervaring opdoen en op deze manier zoveel mogelijk met haar passie dans bezig kunnen zijn! 

Mayra nam deel aan wedstrijden van De Grote Prijs en Kunstbende en treedt veelvuldig op tijdens evenementen van Artquake. 

Daarnaast is ze dit jaar via Artquake geselecteerd voor het talententraject Zicht op Talent, waarmee ze 5 juni in Victorie optreedt en doet ze 24 juni weer mee met Kunstbende in Theater De Meervaart.

Nog vragen? Of direct aanmelden kan via mail: info@art-quake.nl of Whatsapp: 06 40129447.