Kom voor het breedste Miele-assortiment en het beste advies naar Miele Premium Partner EP:Beerepoot.
Kom voor het breedste Miele-assortiment en het beste advies naar Miele Premium Partner EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

Voorjaar begint goed bij EP:Beerepoot

REGIO - De dagen worden lichter, de klok gaat dit weekend vooruit en ons energieniveau ontwaakt uit de winterslaap. Het voorjaar is begonnen! Tijd om aan de slag te gaan met de voorjaarsschoonmaak, maar ook om te genieten van een lekker bakje koffie in het voorjaarszonnetje. 

Laatste kans op een Sonos Arc ter waarde van 999 euro

Bij EP:Beerepoot kunnen klanten terecht voor hun ideale koffiezetapparaat voor vanouds lekkere koffie. Ook voor het meest uitgebreide Cooking-assortiment om de lekkerste lentegerechten en smoothies te maken is EP:Beerepoot het juiste adres. Het voorjaar begint goed bij EP:Beerepoot.

Klanten hebben nog tot 28 maart om een pre-order te plaatsen voor de nieuwste Sonos Era 100 of Era 300. Wie vóór deze datum bestelt in de winkel of online, krijgt een gratis cadeaukaart van 25 euro bij de Era 100 en van 50 euro bij de Era 300. Maak daarnaast kans op een Sonos Arc ter waarde van 999 euro. 

Breedste Miele-assortiment bij EP:Beerepoot

In de winkel staan deze nieuwe Era speakers van Sonos demonstratie-klaar. Beleef de primeur van het nieuwste geluidstijdperk van de Sonos Era in de Experience store van EP:Beerepoot.

SNURK

Onder de noemer ‘In een Miele wasmachine en droger blijft uw kleding langer mooi’ is Miele een partnership gestart met SNURK Amsterdam. Een webshop die inmiddels is uitgegroeid tot een globale speler voor alles wat met slapen te maken heeft. Door deze samenwerking krijgen klanten tot 9 april een SNURK cadeaubon van 150 euro bij aankoop van een geselecteerde Miele wasmachine en/of wasdroger. Of kies voor 75 euro cash-back. 

Miele-specialist

Kom voor het breedste Miele-assortiment en het beste advies naar Miele Premium Partner EP:Beerepoot. Dé Miele-specialist van Noord-Holland.

Complete shopbeleving

Bekijk de nieuwste folder op de website, reclamefolder.nl of allefolders.nl. Of kom naar een van de winkels in Hoorn, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof, Broek op Langedijk en Volendam. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service zorgen voor een unieke en complete shopbeleving. De medewerkers helpen graag.

Folder

Bij deze krant wordt de nieuwe folder mee verspreid. Wie deze niet ontvangen heeft, kan dit laten weten via een mail naar de serviceafdeling: service@

epbeerepoot.nl.