Er zijn weer allerlei activiteiten in Parkvilla.
Er zijn weer allerlei activiteiten in Parkvilla. (Foto: Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla

Houtjetouwtje | De Kleine Prins (6+)
Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje een uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. Deze frisse kijk op de klassieke poppenkast is wederom van eigen hand, net als de poppen en de muziek. Te zien op 18 maart.

THEATER

Cursus theatercarrousel: Monologen
Volgens veel acteurs is het de grootste eer die je kunt krijgen in een theatervoorstelling: het opvoeren van een monoloog. In tegenstelling tot een dialoog moet je helemaal zelf het publiek weten vast te pakken. Hoe zorg je er nu voor dat de zaal aan je lippen blijft hangen? De cursus bevat 5 lessen en start op 5 april.

FILM

Women Talking
Deze film die onder meer een Oscarnominatie heeft gekregen voor beste film, zien we acht religieuze, analfabete vrouwen in een hooischuur discussiëren over wat hun volgende stap wordt. Willen ze in hun kolonie blijven of gaan ze weg? Een indrukwekkend drama over verkrachting.

The Banshees of Inisherin
Twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) belanden in een moeilijke situatie wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

A Man Called Otto
Deze film is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet.

Website

Meer info en tickets zijn te verkrijgen op de website: www.parkvilla.nl.