De Benthuizer Tennis Club houdt zaterdag 25 maart een open tennistoernooi voor 50+.
De Benthuizer Tennis Club houdt zaterdag 25 maart een open tennistoernooi voor 50+. (Foto: Mike Reumer)

Benthuizer TennisClub: 50+ tennistoernooi

BENTHUIZEN - De Benthuizer Tennis Club houdt zaterdag 25 maart een open ééndags tennistoernooi voor 50+. "Dit keer op zaterdag, zodat tennissers die werken op vrijdag een keer mee kunnen doen."

"Dit toernooi staat open voor KNLTB-leden en we spelen dames-, heren- en gemengd dubbel met speelsterkte 6, 7 en 8 (negen onderdelen). We spelen maximaal 45 wedstrijden op deze dag met ongeveer 48 deelnemers." 

De spelers worden ontvangen met koffie of thee met een lekkernij erbij. "Dan worden de eerste vijf banen bezet voor de vooral gezellige, maar zeker ook sportief, om de winst spelende teams."

'Geniet van de sfeer en het spel op deze toernooidag'

"Rond lunchtijd wordt er een uitgebreide buffet maaltijd geserveerd, alles inbegrepen in het inschrijfgeld. U kunt zich als KNLTB-lid opgeven via: www.benthuizertennis.club."

"Namens de organisatoren, vrijwilligers en reeds ingeschreven deelnemers bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen of kom op zaterdag 25 maart even langs op De Dam 7 in Benthuizen en geniet van de sfeer en het spel op deze toernooidag."