Webinars van kinderpsycholoog Tischa Neve

REGIO - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) heeft dit jaar een aantal webinars voor ouders gemaakt in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips en handvatten. Alle webinars staan online klaar en kunnen het hele jaar teruggekeken worden.

De volgende webinars kunnen worden teruggekeken. 'Kindje op komst': 'tijdens dit webinar krijg je tips om goed voorbereid aan het ouderschap en de opvoeding van je kindje te beginnen', aldus het CJG. Deze webinar is voor zwangeren en partners.

De webinar 'Kinderen en pittige emoties': 'kinderen kunnen behoorlijk pittige emoties hebben met als gevolg vaak pittig gedrag. Daar op een goeie en effectieve manier mee omgaan is best een uitdaging'. Deze webinar is bedoeld voor ouders en verzorgers van kinderen van 1 tot 11 jaar.

De webinar 'Creatief opvoeden met een kleine beurs' gaat over financiĆ«le zorgen. "Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit." In dit webinar geeft Tischa Neve tips en advies. Deze webinar is voor ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 14 jaar. 

In de webinar 'Help je kind de scheiding door' geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Deze webinar is voor ouders en verzorgers van kinderen van 2 tot 15 jaar. 

Deze gratis CJG-webinars uit 2023 kan men tot en met 31 januari 2024 terugkijken via de website www.cjgcursus.nl.