Anita de Waard.
Anita de Waard.

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Carla Bleesing-van der Hulst, uitvaartondernemer

Mijn naam is Carla Bleesing-van der Hulst. Ik woon met mijn gezin in Noordbeemster, waar ook mijn bedrijf Carla Bleesing uitvaartbegeleiding is gevestigd. Na de pensionering van mijn compagnon met wie ik sinds 1 januari 2013 een uitvaartonderneming heb gevoerd, ben ik sinds medio december 2022 alleen verder gegaan. Ik ben nu 10 jaar uitvaartondernemer, en actief in een vrij groot gebied in de regio's Amsterdam, Zaanstreek, Waterland, Noord-Kennemerland en West-Friesland. Ik begeleid families/nabestaanden vanaf de melding van overlijden van hun dierbare tot en met het aanbieden van nazorg. Ik ga met hen samen op weg naar een persoonlijk, waardig, liefdevol en troostrijk afscheid van hun dierbare. Iedereen zou eigenlijk moeten nadenken over zijn/haar eigen uitvaartwensen of dit bespreken met naasten, ongeacht of het levenseinde nabij is. Dit zou "gewoon" moeten zijn, maar ik merk dat praten over de dood en uitvaartwensen niet echt is ingebed in onze Hollandse cultuur. Ik vertel regelmatig over mijn prachtige beroep bij verenigingen of voor groepen en ik laat me graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek aan de keukentafel, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Anita de Waard, Annymotion

Mijn naam is Anita de Waard en heb sinds september 2020 mijn bedrijf Annymotion. Annymotion staat voor iedere beweging, die een bedrijf of persoon wil maken. En daar begeleid ik ze graag bij. Ik combineer interim opdrachten (HR-management, onderwijs) met projecten met het trainen en coachen van teams in het bedrijfsleven. Voor mijn interim opdrachten breng ik mijn jarenlange ervaring mee op het gebied van HR, Learning & Development, Cultuurverandering en de uitrol van o.a. missie, visie, kernwaardes en gedrag (de basis van je bedrijf). Ik wil graag de verbinding zijn tussen mensen, zodat iedereen zijn kansen en dromen kan realiseren. Ik ben al een aantal jaren vrijwillig jongerencoach voor jongeren die niet het standaard pad lopen. Dat doe ik bij FLOOR Jongerencoaching. Wij zijn nu bezig met een project, gesteund door de Goldschmeding stichting, om jongeren met uitstroom Arbeid te begeleiden. Wij zoeken hiervoor contact met scholen, ook in Purmerend en omstreken. Daarnaast verzorg ik Carriere-Coach trajecten en Sollicitatietrainingen bij JINC op middelbare scholen in de wijken.

David Nathan, David Nathan Magic

Mijn naam is David Nathan en ik ben illusionist. Negentien jaar geleden, op mijn vijfde, begon ik met magic. Als geboren en getogen Purmerender heb ik mijn eerste show in buurthuis de Inval gedaan, daarna begon ik bij restaurants Kriti en Jo & Co en zo heb ik hier mijn eerste netwerk opgebouwd. Sinds 2017 sta ik met David Nathan Magic ingeschreven bij de KVK als bedrijf, en sinds dit jaar heb ik een eigen pand en een vast team van vijf man. Met mijn team creëer ik magic voor eigen shows en tv, en zorgen we voor magic op (corporate) events en in marketingcampagnes. Ook ontwikkelen we originele concepten voor events en marketing. We treden niet alleen op door heel Nederland, maar ook over de hele wereld, en we hebben marketing magic gecreëerd voor merken als Samsung, Nike, Coca-Cola en vele andere merken. Inmiddels heb ik ook een groot netwerk in de event-, marketing- en tv-wereld. Wij kunnen bedrijven helpen op te vallen met te gekke marketingcampagnes en onvergetelijke events. Wij zijn het enige full service magic-bedrijf in Nederland en ons doel is om binnen vijf jaar de grootste naam in Magic in Nederland te zijn. 

Nils van Dam en Tamara Maas: Kavel II

Wij zijn Nils van Dam en Tamara Maas, en op 1 januari 2023 hebben wij Kavel II Eten & Drinken overgenomen, het restaurant gelegen op de golfbaan in Middenbeemster. Nils is al vanaf zijn vijftiende werkzaam in de horeca. Vóór Kavel II Eten & Drinken exploiteerde hij 12,5 jaar de horeca op de Zaanse Golf Club. Tamara had toen een baan in de zorg. Nadat de Zaanse Golf Club werd overgenomen was het tijd voor iets nieuws. Kavel II kwam op ons pad en we besloten samen deze uitdaging aan te gaan. Nils is werkzaam op de vloer en Tamara houdt zich voornamelijk bezig met werkzaamheden achter de schermen. Uiteraard doen wij dit niet alleen. We zijn trots op ons team dat iedere dag voor ons en de gasten klaarstaat! Omdat ons restaurant gelegen is op een golfbaan, staan we zeven dagen per week klaar voor de leden van de Golfclub en Greenfeespelers (golfers die geen lid zijn van Kavel II). Maar naast de golfers is iedereen natuurlijk van harte welkom. Het restaurant heeft zo’n 40 zitplaatsen en een ruim buitenterras met prachtig uitzicht over de golfbaan en de Beemster. Onze mooie locatie beschikt ook over twee grote zalen voor partijen, vergaderingen en feesten, en er is gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur. Er is van alles mogelijk!

Marc Verhoef, WagenparQ – Auto Import Specialist

Ik ben Marc Verhoef, eigenaar van WagenparQ – Auto Import Specialist. Ik doe de werkzaamheden al ruim vier jaar, echter is WagenparQ operationeel sinds januari 2022. Ik ben geboren in Purmerend en het bedrijf is hier ook gevestigd. Zowel in Purmerend als in de Beemster hebben wij veel klanten die rijden met door ons geleverde import auto’s.

Wij importeren jong gebruikte auto’s (max 2,5 jaar oud) in het hogere segment. De populaire merken zijn o.a. Audi, Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Dit zijn vooral auto’s met lage kilometerstanden, rijk uitgerust qua opties en die financieel een groot voordeel hebben t.o.v. de Nederlandse markt.

Op het gebied van de automotive betekenen wij heel veel voor onze klanten. Wij leveren nagenoeg altijd demo auto’s of auto’s afkomstig van de grote fabrieken uit o.a. Duitsland en België.

Onze klanten besparen zo duizenden euro's. Behalve dat zij profiteren van een grote prijsbesparing rijden ze vaak in mooiere/completer uitgeruste auto's dan hier in Nederland. Want vaak zijn de auto's uit Duitsland qua opties rijker uitgerust.

Wij zijn bezig met het realiseren van een grotere naamsbekendheid hier in de regio. Wij willen namelijk groeien naar drie auto's per week die wij als import auto's afleveren aan onze klanten. Dat is het belangrijkste doel!

Raymond Leffelaar, HEBLEFF Marketing Automation

Ik ben Raymond Leffelaar, eigenaar van HEBLEFF Marketing Automation. In oktober 2022 heb ik de stap van werknemer naar solopreneur gemaakt. Ik ben geboren in Purmerend en ook nog steeds woonachtig.Met mijn bedrijf introduceer ik Sales, CRM en Marketing software bij bedrijven die behoefte hebben aan meer structuur, betere inzichten en hogere efficiëntie. Met deze drie pijlers realiseer ik gemiddeld 27% tijdsbesparing op een afdeling verkoop en een stijging in het aantal (potentiële) klanten. Deze resultaten worden voornamelijk behaald door repeterende handelingen te automatiseren en marketinguitingen te personaliseren.Mijn diensten kunnen in elke denkbare branche worden toegepast. Zo bedien ik o.a. webshops, makelaars, bureau's en producenten. Ik richt mij graag op het MKB, omdat ik denk dat daar nog veel voordeel valt te behalen met de mogelijkheden die ik kan bieden. Mijn uiteindelijke doel is samen met mijn klanten succesvolle projecten en acties om te zetten naar zichtbare resultaten.





Margreet Schilder, Ganesja Fits All

Mijn naam is Margreet Schilder van Ganesja Fits All in Wijdewormer. Wij zijn al 22 jaar actief op de markt van de modieuze bedrijfskleding voor beautysalons, kapsalons, apotheken, drogisterijen, tandartspraktijken maar ook horeca, tuinders, elektrotechnische bedrijven etc. Eigenlijk kunnen wij elke beroepsgroep, en van 1 tot 100 personeelsleden, voorzien van de daarvoor geschikte bedrijfskleding.

Wij hebben voor bepaalde beroepsgroepen een collectie die wij zelf hebben ontworpen en waarvan we de gehele ontwikkeling in eigen hand hebben. Zo kunnen wij ook "tailormade" laten produceren, belangrijk omdat natuurlijk iedereen zich prettig moet voelen in de bedrijfskleding. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook zeer belangrijk. Daarom gaan wij ook op afspraak naar klanten door het hele land. Sinds kort vertegenwoordigen wij ook het merk HEROCK van WORKWEAR in deze regio, kleding die echt geschikt is voor de industrie. In deze tak van bedrijfskleding willen we meer voet aan de grond te krijgen. Overall is ons doel: meer exposure maar vooral een vertrouwde naam.

Carla Bleesing
Nils van Dam en Tamara Maas
David Nathan
Afbeelding
Raymond Leffelaar.
Anja Ligthart.
Marc Verhoef.