Een betekenisvol leven voor iedereen.
Een betekenisvol leven voor iedereen. (Foto: Marleen Annema)

Kwaliteit van leven met Thuiszorg Samen

Zo lang en fit mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Met kwaliteit van leven. Dat is de uitdaging die Thuiszorg Samen met u aangaat. Onze vakkundige medewerkers doen dit op een menselijke manier die past bij uw situatie. Niet de beperking, maar de doelen die u wilt bereiken staan bij ons centraal. Want gezondheid is meer dan alleen niet-ziek zijn. Onze thuiszorgteams streven naar een betekenisvol leven voor iedereen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Ook is het mogelijk om aan huis fysiotherapie of ergotherapie te krijgen.

Vele mogelijkheden binnen Samen

Er is veel mogelijk binnen Samen. Bent u benieuwd wat Samen voor u kunt betekenen? Dan is de wijkverpleegkundige uw eerste aanspreekpunt als u zorg aan huis nodig heeft. Met de wijkverpleegkundige bespreekt u wat u zelf nog kunt, waar u hulp bij wenst te krijgen en wat uw sociale kring voor u kunt betekenen. De wijkverpleegkundige zorgt er ook voor dat de communicatie tussen u, uw familie, uw huisarts en het zorgteam optimaal wordt afgestemd. Ook kan de wijkverpleegkundige u adviseren in de aanvraag van hulp bij het huishouden of begeleiding.

Zorgverlening

Wij helpen u bij het afstemmen van de zorg die bij u en uw situatie past. Misschien heeft u (tijdelijk) hulp nodig bij het douchen of aankleden? Of enkel hulp bij het zwachtelen? Op basis van uw behoefte bepalen wij samen met u hoe vaak wij langskomen. 

Gespecialiseerde verpleging

Ook voor gespecialiseerde verpleging kunt u bij ons terecht. Dan komt het verpleegkundig technisch team van Samen bij u langs. 


Dit team maakt het mogelijk om zorg die voorheen in het ziekenhuis werd verricht ook thuis te verrichten.


Wenst u meer informatie over onze thuiszorg? Neem dan contact met ons op via 088-6194100 of ga naar www.thuiszorgsamen.nl.