Een hoofd vol met ‘laatjes'

Als wij, van Monique Bankras Uitvaartbegeleiding, bij mensen aanschuiven om een eerste gesprek aan te gaan omdat er iemand is overleden, is het voornamelijk goed luisteren.

Monique Bankras Uitvaartbegeleiding helpt met ideeën bedenken voor een passend afscheid

Wie was de overledene, wie zijn de familieleden? Wat is belangrijk in die specifieke situatie?
Iedereen die betrokken is mag zich gehoord en gezien voelen en vertellen wat voor hem of haar belangrijk is. En dan……gebeurt er iets bij ons! In ons hoofd zitten ontelbare ‘laatjes’, in elk laatje een idee. De juiste laatjes gaan open om de ideeën die nou net lijken te passen, aan te reiken.

Vormgeving

Stap voor stap krijgt alles vorm. Waar gaat de uitvaart plaatsvinden? We denken ‘out-of-the-box’; In het café waar hij zo graag kwam? In de eigen tuin of bloemenkas, intiem in de eigen huiskamer of onder die heerlijke appelboom waar zij zo graag zat?

Goed gesprek

Geen we met paard en wagen naar de begraafplaats? Of met de uitvaartmotor, bakfiets of uitvaartbus naar het crematorium? Het goede gesprek, waarin aandacht en tijd is voor iedereen, geeft ons de kans de juiste ‘laatjes’ open te trekken. Samen maken we er het allermooiste en meest passende afscheid van.

Informatie

Kijk voor meer informatie op de website: www.moniquebankras.nl of neem telefonisch contact op via 06-30 64 28 71.