Op het terrein van zorgboerderij de Tulp wordt 1 juli een kringloopmarkt gehouden.
Op het terrein van zorgboerderij de Tulp wordt 1 juli een kringloopmarkt gehouden. (Foto: aangeleverd)

Open dag zorgboerderij de Tulp

Zorgboerderij de Tulp is een landelijk gelegen zorgboerderij die dagbesteding biedt aan mensen met een vorm van dementie en aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Door de ruime opzet hebben zij een groot gevoel van vrijheid en veel bewegingsruimte. 

Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk ingericht. Op de zorgboerderij lopen allerlei dieren, denk aan honden, kat, konijnen, geiten, koeien, varkens, maar ook alpaca’s en ganzen. Ook is er een ruim opgezette groenten- en siertuin. Binnen is veel te doen: er is een ruimte waar hout bewerkt wordt; een grote kas waar een binnentuin te vinden is; zelfs een jeu de boulesbaan. Kortom: iedereen kan naar eigen kunnen meedoen met de aangeboden activiteiten. Niets moet en (bijna) alles mag! Natuurlijk genieten ze ook lekker van het buitenleven en het zonnetje!

Kringloopmarkt voor duo-fiets

Zorgboerderij de Tulp houdt zaterdag 1 juli van 11.00 tot 15.00 uur een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Deze dag vindt ook een kringloopmarkt plaats, waar veel mooie, leuke, grappige en ook handige spullen voor zijn ingebracht. Ook worden er, door de deelnemers zelfgemaakt, artikelen te koop aangeboden. De opbrengst van deze markt gaat naar stichting Vrienden van de Tulp. De stichting spaart voor een nieuwe duo-fiets en is al een heel eind op weg, maar heeft het bedrag nog niet helemaal bij elkaar. Wie helpt mee om het laatste stukje van de fiets bij elkaar te sparen? 

Kom 1 juli naar zorgboerderij de Tulp, Kleingouw 151 in Andijk. Meer informatie is te vinden op www.zorgboerde rijdetulp.nl.