Het team van Aanhuis Maassluis Jongebreur.
Het team van Aanhuis Maassluis Jongebreur. (Foto: Emma Iris Rijnberg)

Aanhuis Maassluis Jongebreur

Een winkel waar je in alle rust je nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijn of kast op maat kan uitzoeken? In Maassluis kan dat nog bij Aanhuis Maassluis Jongebreur.

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in Maassluis? Is jouw huis of grachtenpand in Dijkpolder, Dreef of de Burgemeesterswijk toe aan een metamorfose? Kom dan voor interieuradvies voor je hele woninginrichting naar Aanhuis Maassluis Jongebreur.

Maja Jongebreur vertelt trots: "In onze woonwinkel laten wij de klant graag het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en de mogelijkheden van Slimmer Wonen zien. Ook voor shutters, horren, kasten op maat, trappen, behang en duurzame producten ben je bij ons aan het goede adres. En wij bieden meer dan advies. Onze klanten profiteren van onze ervaring en kennis en wij helpen hen de juiste keuzes te maken. Want van de nieuwe pvc-vloer in je keuken of je inloopkast op maat; daarwil je jaren plezier hebben.

Aanhuis.nl Maassluis is te vinden aan de Dr. Kuykerkade 4 in Maassluis. Bel voor meer informatie 010-5912161 of bezoek aanhuis.nl/winkels/aanhuis-maassluis.


Houd ook de website in de gaten voor leuke aanbiedingen. Zo wordt er in de maand april maar liefst 25% korting gegeven op eigen merk duettes en plissés.