Het is tijd voor verandering.
Het is tijd voor verandering. (Foto: aangeleverd)

Van der Werf Mechanisatie bundelt de krachten!

In een sterk veranderende wereld waarin ons bedrijf inmiddels 45 jaar stand houdt is het voor ons nu ook tijd om te veranderen. Dit betekent dat onze monteurs uit Middenmeer binnenkort verhuizen naar Zwaagdijk. Hier vergroten wij onze werkplaats, ons magazijn, onze opslag en onze kantoren.

Centrale aansturing

Hierdoor ontstaat één technisch team wat vanuit 1 locatie opereert en centraal wordt aangestuurd. Zo kunnen wij onze krachten bundelen en onze vakmensen beter inzetten op die onderdelen van ons werkgebied waar zij het sterkst in zijn.


Om onze klanten op locatie te bedienen is geïnvesteerd in een nieuwe Iveco Daily servicewagen compleet met grote servicetrailer, hiermee kunnen wij klein en groot onderhoud op locatie uitvoeren. Naast deze nieuwe combinatie beschikken wij over nog 3 goed uitgeruste servicewagens en voor de situaties waar service op locatie niet de beste optie is, hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe Iveco Stralis vrachtwagen met dieplader, zodat wij iedere trekker of heftruck kunnen halen en brengen.

Onze locatie Middenmeer sluiten wij definitief in het najaar van 2023. Voor de levering van onderdelen kunt u terecht in onze vestiging Zwaagdijk, maar uiteraard is levering bij u op het bedrijf ook prima mogelijk.

Service nog verder verbeteren

Wij verwachten met deze stappen onze service nog verder te kunnen verbeteren en kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking.