David Vos.
David Vos. (Foto: aangeleverd)

David Vos zingt een Tour de Chant

Nieuws

BEETS - In de Kerk van Beets zingt en vertelt David zondag 21 mei, om 15.30 uur,  aangrijpend en hartstochtelijk. Over alles wat allang bezongen en verteld is, maar altijd de moeite waard blijft om gezongen en verteld te worden. 

Hartverscheurende stukken uit het bezielde en bezielende oeuvre van onder andere Jacques Brel, Ramses Shaffy, Theo Nijland, Jeroen Zijlstra en Johan Hoogeboom. Afgewisseld met poëzie van Remco Campert, Herman Gorter en anderen. Met de bezielende begeleiding van pianiste Nettie Krull. Kortom: een wereldmiddag in de Kerk van Beets ter afsluiting van het seizoen.

Technicus wordt zanger

David werkte jarenlang achter de schermen van het theater als technicus en lichtontwerper. Hij volgde de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, maar in plaats van regisseur werd hij zelf acteur en zanger. Hij debuteerde in 1995 met Ne me quitte pas en Voir un ami pleurer van Jacques Brel op het Concours de la Chanson. Hij verzorgde het voorprogramma van de Nederlandse tour van Marianne Faithfull en al snel volgde een avondvullend Brelprogramma. Toegang: € 20,00. Reserveren via de website www.kerkbeets.nl.