Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Tennisvereniging Monnickendam biedt Zomer Challenge

Nieuws

MONNICKENDAM – Tennisvereniging Monnickendam biedt deze zomer tennis voor teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport of niet-sporters die tennis willen proberen. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden mei tot en met augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Via een tennis-clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer leer je de eerste tennis vaardigheden.

Racket trekken

Op maandagavond kan je meedoen met racket trekken om verder kennis te maken met tennissen. Als je al kan tennissen en een wedstrijdje wilt spelen dan kan je via de ladder app elke twee weken uitgenodigd worden voor een enkel- of dubbel wedstrijd en plant die met je tegenstander op een dag dat het jullie uitkomt. 

De Challenge is om na de vier maanden mee te doen aan de beginners poule tijdens de clubkampioenschappen in september. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 50,- Voor meer informatie of aanmelden zie www.tcmonnickendam.nl/zomerchallenge.

Contact kan worden opgenomen met Tennisvereniging Monnickendam, 06 12 577 348 of e-mail voorzitter@tcmonnickendam.nl.

Zomer lidmaatschap bij Tennisvereniging Challenge.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding