Het succes in 2023 krijgt een vervolg.
Het succes in 2023 krijgt een vervolg. (Foto: aangeleverd)

Landelijke Opschoondag in Landsmeer

Nieuws

LANDSMEER - Na de succesvolle deelname aan de Landelijke Opschoondag van 2023 slaan Landsmeer schoon, Jumbo Plemp Landsmeer en de gemeente Landsmeer wederom de handen in één en houden op zaterdag 23 maart een actie in Landsmeer.

De aftrap vindt onder het genot van koffie, thee of limonade plaats in sportcafé de Remise. Gewandeld wordt door het centrum van Landsmeer, bij het talud tegenover de BP en, bij voldoende deelnemers, ook in Purmerland.

In het bezit van een grijper? Neem deze dan mee. De gemeente zorgt ook voor materiaal; grijpers, ringen, vuilniszakken en handschoenen en veiligheidshesjes, maar mogelijk is er niet voor iedereen een grijper beschikbaar. 

De actie is niet meer gekoppeld aan de sponsoractie van Jumbo, maar aan de deelnemende verenigingen is wel gevraagd om mee te doen. eze verenigingen hebben hierover bericht gehad van Jumbo. Daarnaast zijn alle inwoners van onze gemeente, jong en oud, welkom om mee te schoonwandelen. Kinderen tot twaalf jaar onder begeleiding van een volwassene.

Inloop 9.30 uur bij het ICL en start om 10.00 uur. Rond 11.45 uur staat een welverdiende lunch klaar in het winkelcentrum vóór Jumbo Plemp. 

Meewandelen? Geef je dan vóór 17 maart op bij Gerdien van den Broek, broekemaus@gmail.com.