De financieel adviseurs Paul, Susan en Tessa staan klaar om financiële vragen te beantwoorden.
De financieel adviseurs Paul, Susan en Tessa staan klaar om financiële vragen te beantwoorden. (Foto: aangeleverd)

Je financiën regelen? Dat kan Pientr

BLOKKER - Stel je voor: een adviseur die niet gebonden is aan externe belangen, die jou persoonlijk kent en die klaarstaat om jouw financiële zorgen weg te nemen. Maak kennis met Pientr financiële diensten, zelfstandig adviseur van de RegioBank, waar onafhankelijkheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit de kern vormen van hun dienstverlening. De RegioBank is de buurtzame bank met landelijk de hoogste klantwaardering.

De juiste financiële beslissingen maken het leven een stuk simpeler. Maar de juiste beslissingen nemen is nog niet zo eenvoudig. Daar helpt Pientr je bij, zeg maar pientr geregeld. Als onafhankelijk adviseur hebben ze geen externe belangen en kunnen ze zich volledig concentreren op het beste advies voor jou als klant.

Wat Pientr onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Ze nemen de tijd om jou als persoon en jouw financiële situatie te leren kennen. Zo stellen ze jou op je gemak en weet je precies wie jouw financiële zaken regelt. In de prachtige, volledig verduurzaamde Blokkerk kun je zonder afspraak binnenlopen. De financieel adviseurs staan klaar om al jouw financiële vragen te beantwoorden. Flexibiliteit is hun kracht, met afspraken die ook 's avonds, in het weekend of zelfs bij jou thuis kunnen plaatsvinden.

Maak kennis met de adviseurs van Pientr financiële diensten tijdens de officiële opening op zaterdag 6 april tussen 13.00 en 17.00 uur aan de Westerblokker 44 in Blokker. Er is vermaak voor alle leeftijden met onder andere een springkussen, een panna toernooi en glittertattoos voor de kinderen terwijl jij rustig geniet van een hapje en een drankje.