Iedereen kan bij ACH terecht met computervraagstukken op software- en hardware-gebied.
Iedereen kan bij ACH terecht met computervraagstukken op software- en hardware-gebied. (Foto: Pixabay)

Clubdag Algemene Computerclub Hoorn

HOORN - De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloopdag tussen 10.00 en 16.00 uur in wijkcentrum de Cogge, Akkerwinde 44 in Zwaag. Zaterdag 13 april is de eerstvolgende computerclubdag.

Hier kan iedereen terecht met computervraagstukken op software- en hardware-gebied. Er wordt geen computerles gegeven, maar deskundige leden kunnen met je wel op weg helpen, bijvoorbeeld met het organiseren van foto’s of problemen met Word of Excel. Met virussen weten zij ook wel raad of met back-ups maken. Ook kunnen de leden aan bezoekers leren hoe je een trage computer weer sneller maakt en houdt. 

Ook voor geïnteresseerden en liefhebbers van Atari, Amiga, spelcomputers en Macbook is er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen. 

Een dagje meekijken en meedoen? Dan krijg je een plaats en internet voor vijf euro. Contant te betalen aan de penningmeester. Aan niet-leden wordt een eenmalige bijdrage van veertig euro gevraagd bij een uitgebreide hulpvraag. Dit is tevens de contributie voor een jaar lidmaatschap. Je kunt het hele jaar van de expertise van de clubleden gebruik maken. Neemt wel je computer, laptop of tablet mee.

Aanmelden kan via ach.hoorn.bestuur@gmail.com . Binnenlopen mag ook. Meer informatie op www.ach-hoorn.nl .