Het pand van TTH Watersport in Wieringerwerf.
Het pand van TTH Watersport in Wieringerwerf. (Foto: aangeleverd)

TTH Watersport pakt uit op tweede paasdag

WIERINGERWERF - Op zoek naar een deal die aanspreekt? Kom dan langs bij TTH Watersport in Wieringerwerf, pal naast de A7. Deze locatie is makkelijk bereikbaar en de ervaren medewerkers staan klaar om bootliefhebbers te verwelkomen met de beste aanbiedingen. Ook op tweede paasdag, want het bedrijf aan De Stek 10 is dan geopend.

Neem bijvoorbeeld de UMS 425 CC, compleet met ingekorte console voor moeiteloos varen onder bruggen door. Combineer dit met de krachtige Suzuki 9.9 PK motor en de eigen iTrailers boottrailer van TTH Watersport. Of specifiek de TTH650VK, een kantelbare boottrailer van topkwaliteit.

Wist jij verder dat TTH Watersport exclusief dealer is van UMS aluminium boten in Noordwest Europa? Ontdek het vakmanschap en de betrouwbaarheid van dit Oekraïense merk bij het vakbedrijf uit Wieringerwerf. "En voor wie graag elektrisch vaart, hebben we de perfecte oplossing: de Mercury Avator", vervolgt eigenaar Nico Dekker. "Met de mogelijkheid tot uitbreiding met extra verwisselbare accu's biedt deze buitenboordmotor onbeperkt elektrisch vaarplezier. Mis verder ook onze cashback actie niet! Tot 30 april 2024 kunnen klanten profiteren van een cashback tot wel 1000 euro bij aanschaf van een Mercury Avator elektrische buitenboordmotor. Scan eenvoudig de QR-code in de advertentie in deze krant voor meer informatie over deze actie."

Meer weten? Bel naar 0227-604362 of mail naar info@tthwatersport.nl .